Χάντμπολ: Αυτοκτόνησε ο 29χρονος Νόβακ Μπόσκοβιτς

Χάντμπολ: Αυτοκτόνησε ο 29χρονος Νόβακ Μπόσκοβιτς

Παγκόσμιο σοκ για το θάνατο του διεθνή Σέρβου αθλητή

 

Το παγκόσμιο χάντμπολ θρηνεί την απώλεια του 29χρονου αθλητή, Νόβακ Μπόσκοβιτς. Ο διεθνής Σέρβος, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν ξένα Μέσα Ενημέρωσης, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, στο σπίτι του στην Τσβένκα, στη Βοϊβοντίνα, παρουσία της συζύγου του. Οι συνθήκες που οδήγησαν στην αυτοκτονία παραμένουν ασαφείς και διερευνώνται από τις αρχές.

Ο Μπόσκοβιτς, πατέρας μία κόρης πέντε μηνών, αγωνιζόταν στη Χαποέλ Ρισόν του Ισραήλ και μάλιστα την περασμένη Παρασκευή, ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος της ομάδας του στον αγώνα απέναντι στη Μακάμπι Κιριάτ. Μετά το παιχνίδι, ζήτησε άδεια από τον σύλλογό του να πραγματοποιήσει ταξίδι στη Σερβία.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Χάντμπολ του Ισραήλ, αναφέρει: «Εκ μέρους όλης της Ισραηλινής οικογένειας του χάντμπολ, εκφράζουμε τη λύπη και την οδύνη μας για αυτήν τη φρικτή τραγωδία και μοιραζόμαστε τη θλίψη μας με την οικογένεια, τους φίλους του Νόβακ και τους συλλόγους για τους οποίους αγωνίστηκε στο Ισραήλ και με τους οποίους πέτυχε σημαντικές διακρίσεις, τη Χαποέλ Ρισόν και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.»