Λουτσέσκου: Ξέρουμε τι να κάνουμε για τη νίκη

Λουτσέσκου: Ξέρουμε τι να κάνουμε για τη νίκη

Ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίστηκε έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η ομάδα του ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στο ΟΑΚΑ με την Ένωση, σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ψυχολογίας, είμαστε μια ομάδα που βρίσκεται με δέκα πόντους μπροστά, αν υπολογίσουμε τους βαθμούς στο γήπεδο. Έχουμε την ισορροπία μας που σημαίνει ότι ξέρουμε πώς να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και η μόνη πίεση που έχουμε, είναι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον αντίπαλο της ομάδας του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι καλή, ποιοτική και έχει κατά την γνώμη μου έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις νέες μεταγραφές της ομάδας του: «Έχουμε ένα ρόστερ που είναι όλοι σημαντικοί. Η διοίκηση έκανε κάποιες κινήσεις την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να βοηθήσει την ομάδα. Δεν βρισκόμαστε στο playstation για να κάνουμε ό,τι κίνηση θέλουμε. Έχουμε ένα σύνολο που κερδίζει από πέρσι. Εξαρτάται από τον βαθμό της ετοιμότητας του καθενός. Εγώ και το προσωπικό μου αξιολογούμε τα πάντα για το πότε θα είναι έτοιμος ένας ποδοσφαιριστής να μπει στο σύνολο και να βρούμε το χρονικό σημείο για να ενσωματωθούν στην ομάδα».