Τα κορυφαία προϊόντα σε μπάνια ξενοδοχείων

Για τους φανατικούς ταξιδιώτες ήταν πάντοτε κοινό μυστικό ότι η εμπειρία είναι αυτή μου μετράει περισσότερο σε ένα ταξίδι και είναι σημαντική και η παραμικρή λεπτομέρεια.

Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν ένα ξενοδοχείο διαφορετικό από τα άλλα είναι τελικά και αυτές που θα κάνουν τη διαμονή σας ξεχωριστή και αξέχαστη. Όσο κι αν σας φαίνεται μικρότερης σημασίας, τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο μπάνιο ενός ξενοδοχείου είναι αυτά που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Άλλωστε ποιος δεν θα ήθελε να απολαύσει τις μικρές πολυτέλειες που δεν μπορεί να έχει στο σπίτι του; Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή είναι πάντα ωραίο να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τη χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Το ξενοδοχείο Chatwal Hotel στη Νέα Υόρκη ανέθεσε την παραγγελία των προϊόντων του στην βρετανική εταιρεία Asprey για να δώσει μια χαρακτηριστική μυρωδιά στα είδη μπάνιου. Στους επισκέπτες προσφέρεται μια σειρά από προϊόντα μπάνιου με πικάντικες νότες εσπεριδοειδών, καθώς και δροσιστικά μαντηλάκια αποκλειστικής διάθεσης αλλά και προϊόντα Swissclinical για την περιποίηση της επιδερμίδας. Η αλυσίδα ξενοδοχείων Ritz Carlton πρόσφατα επέλεξε επίσης προϊόντα της Asprey για τους πελάτες της.

 

Τα ξενοδοχεία Bulgari έχουν έναν επιπλέον λόγο να χρησιμοποιούν επώνυμα προϊόντα, αφού η ίδια η εταιρεία παράγει καλλυντικά και αρώματα υψηλής αισθητικής. Κατά την διαμονή τους σε οποιοδήποτε από τα Bulgari ξενοδοχεία σε Μιλάνο, Μπάλι ή Λονδίνο, σας παρέχεται η πλήρη σειρά του Eau Parfumée au Thé Verte με προϊόντα φτιαγμένα από αιθέρια έλαια φυτών και πρωτεΐνες μεταξιού, αρωματισμένα με ιταλικό περγαμόντο και πιπέρι.

Η υπηρεσία Hyatt Has It της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων προσφέρει στους πελάτες οτίδηποτε μπορεί κάποιος να χρειαστεί σε ένα ταξίδι και το έχει ξεχάσει στο σπίτι. Για τις κυρίες περιλαμβάνει από σίδερα μαλλιών και μαντιλάκια καθαρισμού ως και ειδικό χαλάκι για γιόγκα. Μπορεί να μην περιλαμβάνονται όλα στο δωμάτιο σας, αλλά μπορείτε απλά να τα δανειστείτε από την reception. Επίσης διατίθενται προϊόντα των εταιρειών Le Labo, June Jacobs and Aromapothecary.

Είναι πλέον σαφές ότι οι πολυτελείς αλυσίδες ξενοδοχείων έχουν κατανοήσει πλήρως την ανάγκη να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες τους γιατί οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη ζωή μας υπέροχη.