Βράβευση του Ομίλου “Ελληνικά Πετρέλαια” για το περιβάλλον

Ένα από τα “Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος” παρέλαβε ο Όμιλος “Ελληνικά Πετρέλαια” σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, σε αναγνώριση της συνεισφοράς του σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Τα βραβεία αυτά αφορούν την τιμητική αναγνώριση των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε, λόγω της επιτυχημένης δράσης τους σε ένα δυσμενές οικονομικό κλίμα. Στο πλαίσιο αυτό, απονεμήθηκαν συνολικά δώδεκα βραβεία, που αφορούν διαφορετικές ενότητες.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, το σύνολο των φορέων της πόλης και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και βιομηχανιών της Μακεδονίας και της Θράκης.

Εκ μέρους του Ομίλου ΕΛΠΕ το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γ. Ζαγκλιβερινός, Διευθυντής Υγιεινής, Ασφάλειας, Προστασίας Περιβάλλοντος και Διασφάλισης Ποιότητας των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εφαρμογή από τον Όμιλο μιας ολοκληρωμένης πολιτικής για την προστασία του περιβάλλοντος και στην υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων που συνεισφέρουν ουσιαστικά στην ποιότητα ζωής της περιοχής.