Έξι εύκολα και γρήγορα celebrity makeup looks!

Μπορεί οι διάσημες κυρίες να έχουν μια ολόκληρη ομάδα που ασχολείται με την εμφάνισή τους, ωστόσο μερικές φορές το makeup look τους είναι αρκετά απλό οπότε μπορούμε να το αντιγράψουμε και εμείς! Επιλέξαμε τα καλύτερα look διασήμων από διάφορα πρόσφατα events και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε και να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς!

Η Diane Kruger επιλέγει μια σκιά στο χρώμα της λεβάντας, σβησμένη με taupe σκιά στο κόκκαλο για να ζεστάνει περισσότερο το βλέμμα και να φαίνεται πιο φυσικό. Ολοκληρώνει το look με φρέσκια λάμψη σε peach τόνους σε μάγουλα και χείλη.

 

Με τα φυσικά μελαχρινά μαλλιά της, η Emilia Clarke δείχνει εντελώς διαφορετική από το χαρακτήρα της Daenery Targaryen, στο "Game of Thrones". Αν έχετε σκουρόχρωμα μαλλιά όπως η Emilia, συνδυάστε μαύρη γραμμή eyeliner στο άνω βλέφαρο με έντονα ροζ χείλη! Το ίδιο look υιοθέτησε και η Jessica Alba

 

Μια κόκκινη σκιά δε χρειάζεται να είναι και έντονη, τουλάχιστον αυτό μας δείχνει το look της Selena Gomez! Εφαρμόστε πολύ ελαφριά μια σκιά σε βαθύ κόκκινο χρώμα στο κόκκαλο και συνδυάστε τη με μαύρο eyeliner! Στα χείλη εφαρμόστε έντονο κόκκινο gloss και για τα μάγουλα επιλέξτε ένα χρώμα terracotta που θα εφαρμόσετε πολύ απαλά!

 

 

Το signature look της Lauren Conrad πηγαίνει με όλα, σε κάθε περίσταση και είναι πολύ απλό! Διακριτική flicked-out γραμμή eyeliner και τόνους τερακότας σε μάγουλα και χείλη!

 

Το μακιγιάζ της Miroslava Duma μας λέει το εξής: δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να τονίσεις τα μάτια από το να σβήσεις ένα μαύρο ή καφέ μολύβι ξεκινώντας από τις ρίζες των βλεφαρίδων στο άνω και κάτω βλέφαρo! Το μυστικό εδώ είναι να βάλετε πολλές πλούσιες στρώσεις μάσκαρα! Κρατάμε το υπόλοιπο πρόσωπο σε ήπιους γήινους τόνους!

 

Αν αναρωτιέστε πώς να φορέσετε μια παστέλ απόχρωση, κάντε το όπως η Hayden Panettiere! Εφαρμόστε μια ροδακινί shimmering σκιά με χρυσό τόνο σε όλο το άνω και κάτω βλέφαρο και σβήστε καλά στα τελειώματά της. Εφαρμόστε ένα κοραλί ρουζ και συνδυάστε το look με μια παστέλ ροζ απόχρωση στα χείλη!