Ίλιτς: Ο ΠΑΣ καλύτερος από Παναθηναϊκό, Ξάνθη

Μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα -και της Ξάνθης- θα παιχτεί η τελευταία θέση στα πλέι-οφ της Superleague, που θα κρίνουν και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Μπράνα Ίλιτς, ένας από τους πρωταγωνιστές της πορείας της ομάδας των Ιωαννίνων πήρε θέση και δήλωσε ότι η ομάδα του είναι σαφώς καλύτερη από τους πράσινους.

"Μέχρι τώρα τίποτα δε μας χαρίστηκε, ούτε ήταν εύκολο. Σε κάθε παιχνίδι τα δίναμε όλα. Τα τρία ματς που απομένουν θα είναι δύσκολα", τονίζει ο Ίλιτς, αναφορικά με την ευκαιρία να πιεί το... ευρωπαϊκό νερό από την πηγή ο ΠΑΣ Γιάννινα.

"Όταν ήρθα το καλοκαίρι, ειπώθηκε ότι με τη δική μου προσθήκη η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο. Το πιο βασικό στοιχείο για τη φετινή μας πορεία είναι οι σχέσεις μεταξύ των παικτών. Παλεύουμε κάθε ματς και σίγουρα προσπαθούμε να παίξουμε μοντέρνο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, με καλή άμυνα, καλή μετάβαση στην επίθεση και γενικά προσπαθούμε να περάσουμε ποιοτικά στοιχεία στο παιχνίδι μας", πρόσθεσε μιλώντας στην εφημερίδα Sportday.

"Το κίνητρο που έχουμε για την ώρα είναι η ευρωπαϊκή μας συμμετοχή. Βάσει απόδοσης όλη τη χρονιά, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από όλους τους αντιπάλους μας", κατέληξε ο Μπράνα Ίλιτς.