Πώς να φοράτε το κολάν ανάλογα με το σωματότυπό σας!

Το κολάν το έχουμε ξαναπεί είναι ένα από τα βασικά κομμάτια που πρέπει να διαθέτει κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το ερώτημα είναι μπορούμε να το φοράμε όλες μας; Η απάντηση ευτυχώς είναι ναι. Το κολάν μπορεί να μας χαρίσει μια στυλάτη και κομψή εμφάνιση αρκεί να φοριέται σωστά ανάλογα με το σωματότυπό μας. Είτε λοιπόν ανήκετε σε αυτές που έχουν σωματότυπο κλεψύδρα ή αχλάδι, εάν είσαστε μικροκαμωμένη ή ψηλή ακολουθήστε τις συμβουλές μας για το πώς να το φοράτε και να εντυπωσιάζετε σε κάθε σας εμφάνιση!

Εάν είσαστε αρκετά ψηλή, τότε το κολάν πρέπει να γίνει το αγαπημένο κομμάτι στη ντουλάπα σας. Εκτός του ότι μπορείτε να το φορέσετε απλά με ένα t-shirt, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και να είσαστε ιδιαίτερα εντυπωσιακή, μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο. Θα συμφωνήσετε πως οι μικροκαμωμένες μπορούν να φορούν mini φούστες και φορέματα χωρίς να δείχνουν ιδιαίτερα αποκαλυπτικές σε αντίθεση με εσάς. Λοιπόν, φορέστε το πιο κοντό σας φόρεμα ή μια μακριά τουνίκ με το κολάν σας και ένα ζευγάρι flat παπούτσια και να είσαστε σίγουρη ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας.

Εάν είσαστε μικροκαμωμένη, ξεχάστε με το κολάν την άνεση που σας προσφέρουν τα flat παπούτσια. Απαραιτήτως θα πρέπει να το φοράτε με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Το καλύτερό μας είναι με ankle boots, οι οποίες μάλιστα εάν είναι στο ίδιο χρώμα με το κολάν τόσο το καλύτερο καθώς θα φαίνονται τα πόδια σας πιο ψηλά.

Εάν έχετε σωματότυπο κλεψύδρα, τότε θα πρέπει να συνδυάζετε το κολάν σας με μια τουνίκ, η οποία όμως θα πρέπει να έχει ζώνη ώστε να τονίζεται η λεπτή σας μέση και να αναδεικνύεται η υπέροχη σιλουέτα σας. Μπορείτε να επιλέξετε μία τουνίκ σε έντονο χρώμα ή με prints αρκεί να μην έχει prints και το κολάν σας.

Εάν έχετε σωματότυπο αχλάδι δεν πρέπει να φοβάστε να φοράτε κολάν, αρκεί να το συνδυάζετε με κάτι μακρύ από πάνω ώστε να καλύπτονται οι γοφοί σας. Επιλέξτε το κομμάτι που θα συνδυάζετε με το κολάν σας να είναι σε έντονο χρώμα ώστε με ένα κολιέ που θα φοράτε να τραβάτε την προσοχή στο πάνω μέρος.