Κλειστό σήμερα και την Τετάρτη το Χρηματιστήριο Κύπρου

Αναστέλλεται μέχρι και την Τετάρτη η διαπραγμάτευση των τιμών των εισηγμένων εταιρειών στην κυπριακή χρηματιστηριακή αγορά όπως ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, το Χρηματιστηριο Αξιών Κύπρου.

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοίνωσε ότι με απόφαση του Προέδρου του Συμβουλίου και του Γενικού Διευθυντή του η οποία επικυρώθηκε από το Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου σε σημερινή έκτακτη συνεδρία του, ενόψει των εξελίξεων στην οικονομία και τη συνέχιση της τραπεζικής αργίας και για τις 26 και 27/3/13, αποφασίστηκε η συνέχιση της αναστολής της διαπραγμάτευσης όλων των κινητών αξιών που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο, για σκοπούς διασφάλισης της καλής λειτουργίας της αγοράς του Χρηματιστηρίου και για προστασία των επενδυτών.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε για τους ίδιους λόγους οι οποίοι αναφέρονται αναλυτικά στις ανακοινώσεις του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου ημερομηνίας 19 και 21 Μαρτίου 2013. Η αναστολή της διαπραγμάτευσης θα ισχύσει για όσο χρόνο ισχύει η τραπεζική αργία, δηλαδή σήμερα Τρίτη 26 και αύριο την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013.