Η ομάδα της Πάτρας και το προπονητικό της χαρέμι

Λέγαμε τις προάλλες για τους πάγκους – ηλεκτρικές καρέκλες των προπονητών της Superleague. Για τον Άρη που έχει αλλάξει...μόλις τέσσερις προπονητές από την αρχή της σεζόν. Αν η μνήμη του αθλητικογράφου δεν λαθεύει, Μάκης Κατσαβάκης, Νίκος Πασιαλής, Λούκας Αλκαράθ, Γιάννης Μιχαλίτσιος και Σούλης Παπαδόπουλος, με τον τελευταίο να παραμένει, έχουν καθήσει μέχρι τώρα στον πάγκο των κιτρίνων.

Παρόλ' αυτά όμως ο ανταγωνισμός είναι σκληρός στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Παναχαϊκή – γνωστή και μη εξαιρετέα ομάδα της Πάτρας – δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους Θεσσαλονικείς. Κι αυτό γιατί ο Άγγελος Διγκόζης, ο οποίος ανέλαβε την τύχη της ομάδας, καταλαμβάνοντας τη θέση του Σωτήρη Αντωνίου, είναι ο 7ος! Προπονητής στη διάρκεια της φετινής σεζόν που αναλαμβάνει το βαρύ καθήκον να προπονήσει την ομάδα της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η πρόσληψη του 39χρονου προπονητή ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση της αχαϊκής ΠΑΕ, η οποία παράλληλα ευχαρίστησε τον Αντωνίου, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα.

Ο Διγκόζης ακολούθησε τους Παπακώστα, Φυντάνη, Ζήκο, Κούτση, Αντωνίου και Καράτση και όπως ανακοινώθηκε: “Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την πρόσληψη του Άγγελου Διγκόζη στην θέση του προπονητή. Ο Άγγελος Διγκόζης επέλεξε ως βοηθό προπονητή, γυμναστή και συνεργάτη του, τον Θανάση Κουτσαυτίκη. Διατηρείται στο προπονητικό τιμ ο Βαγγέλης Καράτσης”.

Είθε ο νέος τεχνικός να καταφέρει να βγάλει τη σεζόν στην Πάτρα. Σημειώνουμε ότι η πατραϊκή ομάδα βρίσκεται σε παρόμοια θέση – βαθμολογικά – με τον Άρη, κολυμπώντας στον πάτο της βαθμολογίας της Football League. Αν λοιπόν η σωτηρία της εξαρτάται από το πρόσωπο του προπονητή που κάθεται στον πάγκο της ομάδας, τότε καλώς να έρθει.