Στυλάτη…υπό βροχή!

Η Άνοιξη μπορεί να έχει μπει, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα έχουμε βροχές, οπότε θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να διατηρήσουμε την καλή μας διάθεση και φυσικά το στυλ μας ακόμα και τις βροχερές ημέρες! Είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξεις τι να φορέσεις αυτή την εποχή, δεδομένου ότι τα χοντρά μπουφάν έχουν δώσει τη θέση τους στις καμπαρντίνες και οι μπότες στις μπαλαρίνες, τα sneakers και τα brogues. Εάν προβληματίζεστε για το τι να φορέσετε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας και να παραμείνετε στυλάτη και στεγνή!

Μην παρασύρεστε από τον κακό καιρό και φοράτε τα σκουρόχρωμα ρούχα σας, επιλέξτε χαρούμενα φωτεινά χρώματα που θα σας φτιάξουν το κέφι.

Δώστε προσοχή στα παπούτσια που θα επιλέξετε να φορέσετε. Ναι είναι η κατάλληλη εποχή για τα αγαπημένα σας suede brogues, αλλά σκεφτείτε ότι θα τα καταστρέψετε! Προτιμήστε ένα ζευγάρι γαλοτσάκια σε έντονο χρώμα ή με prints, τα οποία θα δώσουν στυλ στο σύνολο.  

Η κλασική καπαρντίνα είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε για τις εμφανίσεις σας! Θα σας προστατέψει από τη βροχή χωρίς όμως να αφαιρέσει πόντους από το στυλ σας. Η άλλη επιλογή που έχετε είναι ένα στυλάτο αδιάβροχο αντιανεμικό μπουφανάκι, το οποίο μπορείτε να φορέσετε πάνω από το αγαπημένο σας blazer.

Οι πιο στυλάτες εμφανίσεις

Διατηρήστε την ανοιξιάτικη διάθεση σας, συνδυάζοντας το floral φορεματάκι σας με ένα μονόχρωμο ζακετάκι στα χρώματα του φορέματός σας και τις ankle boots.

Συνδυάστε την καπαρντίνα σας με ένα σκουρόχρωμο τζιν, το μεσάτο λευκό σας πουκάμισό και ένα ζευγάρι χρωματιστές γαλότσες. Μην ξεχάσετε να δώσετε στυλ στην εμφάνισή σας με ένα μαντήλι με prints στο λαιμό σας.

Φορέστε το ξεφτισμένο jean σορτάκι σας με ένα οπάκ καλσόν, και συνδυάστε το με το λευκό t-shirt και μία μακριά ζακέτα. Προσθέστε στυλ και λάμψη στο σύνολο με ένα φουλάρι σε φωτεινό χρώμα που θα τυλίξετε στο λαιμό σας.

Μια άλλη επιλογή είναι το μαύρο skinny παντελόνι σας με ένα loose top, τις χρωματιστές σας γαλότσες μέχρι το γόνατο και από πάνω το αδιάβροχο στυλάτο μπουφάν σας σε έντονο χρώμα.

Φορέστε το μαύρο σας φορεματάκι με ένα δερμάτινο jacket σε έντονο χρώμα και τα αρβυλάκια σας. Ολοκληρώστε το look με μία oversized τσάντα.