Επιστρέφουν οι τραυματίες στον Άρη

Λόγους να χαμογελάει έχει ο Σούλης Παπαδόπουλος, αφού βλέπει τους τραυματίες του Άρη να είναι κοντά στην επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.

Τα ευχάριστα έρχονται πρωτίστως από τον Ρούμπεν Πουλίδο ο οποίος συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς και είναι στην τελική ευθεία για να ξαναμπεί σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Αυτό θα συμβεί είτε την Παρασκευή είτε (το αργότερο) το Σάββατο.

Από κει και πέρα, ο Ανδρέας Ηρακλής συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του με την κατάστασή του να παρουσιάζει βελτίωση. Ο αμυντικός των «κιτρίνων» αναμένεται να αρχίσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Σε φουλ ρυθμούς μπαίνει από αύριο Παρασκευή και ο Παντελής Αντωνιάδης.

Οι επιστροφές δεν σταματούν εδώ για τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος από το Σάββατο θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων, Γιαννιώτα, Διούδη και Διαμαντάκο.

Ο τεχνικός του Άρη, μίλησε στους παίκτες του αναφορικά με τα λάθη που έγιναν και οδήγησαν στο να δεχθεί η ομάδα δύο γκολ, στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

"Δεχτήκαμε δύο γκολ από δύο ατομικά λάθη, τα οποία δεν πρέπει να επαναληφτούν. Είναι κρίμα, αδικούμε τους εαυτούς μας. Θέλω περισσότερη συγκέντρωση απ' όλους, δεν είναι θέμα μόνο των αμυντικών", ήταν τα λόγια του Παπαδόπουλου, που θέλει να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του για τα επόμενα τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκας.

πηγή: novasports.gr