Γυαλιά που τα φοράς… & βοηθάς τους άλλους

Μετά τις μοντέρνες εσπαντρίγιες που φόρεσαν εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο, η Toms τώρα λανσάρει το δεύτερο προϊόν της.

Τα γυαλιά ηλίου της Toms, ακολουθούν και πάλι τη λογική One for One, όπως γινόταν και με το προηγούμενο προϊόν της εταιρείας.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως με κάθε αγορά ενός ζευγαριού γυαλιών ηλίου Toms, η εταιρεία αναλαμβάνει να βοηθήσει στο να αποκατασταθεί η όραση ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη.

Ο ιδρυτής της TOMS, Blake Mycoskie, δήλωσε: “Από το 2007, έχω συνειδητοποιήσει ότι το μοντέλο της TOMS One for One, θα μπορούσε να βρει εφαρμογή και σε άλλα προϊόντα πέραν των παπουτσιών ώστε να βοηθηθούν περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Η όραση είναι μια βασική ανάγκη. Η απώλεια της όρασης έχει μια δραματική επίδραση στη ζωή, την οικογένεια και το κοινωνικό κύκλο ενός ατόμου. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη βγάζοντάς τους από το περιθώριο”.

Οι πρώτες περιοχές που θα βοηθηθούν από την ενέργεια της Toms, θα είναι το Νεπάλ, το Θιβέτ και η Καμπότζη, ενώ η βοήθεια θα γίνει μέσω παροχής γυαλιών οράσεως, χειρουργικών επεμβάσεων καταρράκτη αλλά και ιατρικής περίθαλψης.