Cultural New York!

Η άνοιξη είναι η ιδανικότερη εποχή για ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, αφού ο καιρός είναι κατάλληλος για κάθε είδους εξορμήσεις και περιπλανήσεις. Ειδικά φέτος η πόλη βρίθει από πολιτιστικές εκδηλώσεις και σας καλεί να τις ανακαλύψετε όλες.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca

Το ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου, του οποίου ένας από τους ιδρυτές είναι ο ηθοποιός Robert De Niro, πραγματοποιείται στην Tribeca του Manhattan από το 2003 και φιλοξενεί ταινίες από όλο τον κόσμο, από ντοκιμαντέρ μέχρι μικρού μήκους. Φέτος ξεχωρίζουν οι ταινίες «Almost Christmas» και «Before Midnight» με πρωταγωνιστή τον Ethan Hawke. (17- 28 Απριλίου)

The Metropolitan Museum of Art

Ένα από τα πιο σημαντικά Μουσεία της Νέας Υόρκης, το Metropolitan Museum of Art φιλοξενεί έργα από κάθε γωνιά του κόσμου. Οι φετινές εκθέσεις αναδεικνύουν την επίδραση της μόδας πάνω στα έργα των Ιμπρεσιονιστών και ακόμα περιλαμβάνουν μια νέα έκθεση με βίντεο που παρουσιάζουν τη ζωή στους δρόμους της πόλης, από τον Άγγλο καλλιτέχνη James Nares.

Υπαίθριος Σαίξπηρ

Εκατοντάδες ντόπιοι και τουρίστες κατακλύζουν κάθε χρόνο το Central Park's Delacorte Theatre για να παρακολουθήσουν δωρεάν υπαίθριες παραστάσεις κλασσικών θεατρικών του Σαίξπηρ. Το φετινό πρόγραμμα ξεκινάει στις 28 Μαΐου με την παράσταση Comedy of Errors.