Κι, όμως, υπάρχει ένα ματς

Στη «σκιά» της αποχώρησης του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ έχουν να σκεφτούν και το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (19:30, Novasports1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν τη νίκη σε ένα σημαντικό ματς, ενώ παράλληλα θέλουν να αυξήσουν τη διαφορά από τον πέμπτο της βαθμολογίας εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

Το κλίμα στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο δεν είναι το καλύτερο δυνατόν μετά την τροπή που υπήρξε στο θέμα του Γκαρσία και ο Γιώργος Δώνης ψάχνει τους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να καλύψουν και το κενό του φορμαρισμένου Σαλπιγγίδη.

Ο 44χρονος τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει το επιτυχημένο 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ιτάντζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κωνσταντινίδη, Κατσουράνη, Σίλντενφελντ και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Λάζαρ και ο Κάτσε, έχοντας στα πλάγια τον Ολίσε και τον Καμαρά.

Οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Λόρενς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Αποστολόπουλος, Βούκιτς, Ρομπέρ, Κουμάλο, Φωτάκης και Πέλκας. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γεωργιάδης και Κατσικάς.

Μικρή προπώληση

Μεγάλο ματς απόψε στην Τούμπα, αλλά μέχρι και χθες ο κόσμος δεν έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, η προπώληση εισιτηρίων ήταν μικρή και δεν ξεπερνούσε τις τρεις χιλιάδες.

Λογικά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν στρέψει αλλού το ενδιαφέρον, εκτός και αν σήμερα θα σπεύσουν και πάλι όλοι μαζί την τελευταία στιγμή.

Προϊστορία

Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα (26 νίκες, 12 ισοπαλίες, 17 ήττες σε πρωτάθλημα και πλέι οφ), αλλά ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει την "ψαλίδα" τα τελευταία χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 17 νίκες του, οι 7 έχουν επιτευχθεί από το 2000 και μετά.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr