Χωρίς πρόβλημα ο Αστέρας στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ο Αστέρας φέτος, διανύει μία από τις καλύτερες ή μάλλον την καλύτερη πορεία μέχρι στιγμής στην ιστορία του. Είναι δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα της Superleague, ενώ παράλληλα προχωράει ακάθεκτος και στο Κύπελλο.

Οι Αρκάδες, στον αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης επικράτησαν με 3-1 του Πλατανιά στην έδρα τους. Στον προηγούμενο αγώνα στα Χανιά είχαν νικήσει με 2-1 και στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ, σε δύο αγώνες.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη άνοιξαν το σκορ στο 38΄, μετά από ωραίο συνδυασμό. Το τακουνάκι του Καλαντζή έφτασε στον Ντε Μπλάσις και κάθετη μπαλιά του τελευταίου έφτασε στον Ουσέρο, που πλάσαρε τον Κηπουρό.

Ο Πλατανιάς, δύο λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Μπαρτολίνι στον Γιακουμάκη, το οποίο αξιοποίησε ο Μιρτσέτα ισοφαρίζοντας στο 41΄.

Στο 65΄, από σέντρα του Ναβάρο ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά «σφράγισε» το εισιτήριο των Αρκάδων για τα ημιτελικά. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 88΄, μετά από την κάθετη μπαλιά του Ουσέρο στον Καλαντζή, ο οποίος απέφυγε τον Κηπουρό και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 3-1.