«Τρίο» κανιβάλων «έφαγε» 210 χρόνια φυλακή

«Τρίο» κανιβάλων «έφαγε» 210 χρόνια φυλακή

Ένας άντρας, η σύζυγός του και η ερωμένη του δολοφονούσαν γυναίκες στη Βραζιλία

Σε 210 χρόνια συνολικής κάθειρξης καταδικάστηκαν ένας άντρας, η σύζυγος του και η ερωμένη του με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και του κανιβαλισμού. Το τρίο των κανιβάλων κατηγορείται για τη δολοφονία, τουλάχιστον, τριών γυναικών και τον κανιβαλισμό των άψυχων σωμάτων τους ενώ δε δίσταζαν να πουλούν εδέσματα από ανθρώπινο κρέας σε γείτονές τους!

Τα μέσα της Βραζιλίας τους χαρακτηρίζουν «κανίβαλοι του Garanhuns» από την πόλη στην οποία δρούσαν οι Jorge Beltrao Negromonte da Silveira, η σύζυγός του Isabel Cristina Pires da Silveira και η ερωμένη του Bruna Cristina Oliveira.

Οι τρεις δράστες, συνήθιζαν να παρασύρουν τα θύματά τους στο σπίτι τους με την υπόσχεση ότι θα ακούσουν το «Λόγο του Θεού» και με μια προσφορά εργασίας ως γκουβερνάντες. Στη συνέχεια, η «ευτυχισμένη οικογένεια», δολοφονούσε με μαχαίρι τις άτυχες γυναίκες, διαμέλιζε τα πτώματα και τα κατανάλωνε - αλλά πάντα, ένα μέρος του κρέατος το έψηναν και το έβαζαν γέμιση σε αρτοσκευάσματα, τα «salgados» τα οποία πωλούσαν στους γείτονές τους, ισχυριζόμενοι ότι το μυστήριο κρέας ήταν τόνος ή κοτόπουλο.

Οι καταδικαστικές αποφάσεις - 71 χρόνια για τον άντρα, 68 για τη γυναίκα του και 71 έτη και 10 μήνες για την Oliveira - θα προσαρτηθούν στις υπάρχουσες καταδίκες (20 έτη) που έλαβαν το 2014 για τη δολοφονία και τον κανιβαλισμό μιας άστεγης γυναίκας.

Ο Silveira δήλωσε στο δικαστήριο ότι αυτός και η σύζυγός του έπεσαν θύματα των «βασανιστηρίων» της Oliveira, ισχυρισμό που είχε και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δίκης. Η ερωμένη του, είπε, ήταν μάγισσα...

Με τη σειρά της η σύζυγός του, ισχυρίστηκε ότι ακούει φωνές...

Ο Jorge Beltrao Negromonte da Silveira
Η Isabel Cristina Pires da Silveira
Η Bruna Cristina Oliveira