Το καρό πουκάμισο!

Είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια στη ντουλάπα μας…Λατρεύουμε να το φοράμε με το jean, το λευκό t-shirt και ένα ζευγάρι γόβες. Φυσικά θα έχετε καταλάβει ότι αναφερόμαστε στο καρό πουκάμισο, το απόλυτο must have για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το καρό πουκάμισο είναι άνετο, εντυπωσιακό και μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους χαρίζοντάς μας πάντα στυλάτες εμφανίσεις. Θέλετε να μάθετε πώς να το φοράτε;

Συνδυάστε το καρό σας πουκάμισο, το οποίο θα αφήσετε ανοιχτό, με ένα t-shirt, το σκουρόχρωμο boyfriend jean, τις ankle boots κι από πάνω το military jacket σας. Ολοκληρώστε το στυλάτο σας outfit με μια oversized τσάντα.  

Φορέστε το με το skinny jean σας, τα αρβυλάκια σας κι από πάνω την oversized ζακέτα σας. Μην ξεχάσετε να τυλίξετε στο λαιμό σας ένα φουλάρι στις αποχρώσεις του καρό σας πουκάμισου.

Εάν είσαστε fun του ανδρόγυνου στυλ, φορέστε το με μια ψηλόμεση παντελόνα, τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και απογειώστε την εμφάνισή σας με μια λεπτή γραβάτα.

Το καρό σας πουκάμισο ταιριάζει άψογα με τη mini σε γραμμή Α δερμάτινη φούστα σας κι από πάνω ένα κασμιρένιο πουλοβεράκι. Δώστε βάση στο γιακά που θα φροντίσετε να φαίνεται και ολοκληρώστε το look με τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας.

Για μια πιο casual αλλά στυλάτη εμφάνιση, φορέστε το με το skinny jean σας, από πάνω το γούνινο γιλέκο και τα φθαρμένα σταράκια σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα μάλλινο σκουφάκι. 

Προτιμήστε το καρό σας πουκάμισο να είναι σε κόκκινες, μπλε, καφέ και πορτοκαλί αποχρώσεις. Για εσάς που δεν έχετε καρό πουκάμισο, κάντε μια επιδρομή στη ντουλάπα του καλού σας, δανειστείτε ένα δικό του και φορέστε το με ένα κολάν, τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και μια ζώνη ψηλά στη μέση σας!