Στο νοσοκομείο ο Καβαλιέρε

Στο νοσοκομείο “Σαν Ραφαέλε”  του Μιλάνου εισήχθη το μεσημέρι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, λόγω οξείας επιπεφυκίτιδας, “καταφέρνοντας” έτσι να αναβληθεί η σημερινή δίκη του για την πολύκροτη υπόθεση “Ρουμπι-γκέτ” και τα πάρτι μπούνγκα-μπούγκα,

Αν και αρχικά η εσαγγελέας Ίλντα Μποκασίνι  είχε υποστηρίξει ότι δεν πρέπει να αναβληθεί η διαδικασία, καθώς  ο Μπερλουσκόνι “δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικό εύλογο κώλυμα, εν τούτοις, το δικαστήριο του Μιλάνου αποφάσισε την αναβολή της δικάσιμου για την προσεχή Δευτέρα, 11η Μαρτίου.

Μένει να εξακριβωθεί τώρα αν ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός την ερχόμενη Δευτέρα θα παρουσιαστεί ή αν μέσω των συνηγόρων υπεράσπισης θα ζητήσει και νέα αναβολή.

Η τελική ετυμηγορία των δικαστών είχε ορισθεί για τις 18 Μαρτίου. Τώρα, όμως, ενδέχεται να υπάρξει μικρή αναβολή και για αυτήν.

Παράλληλα,  εξαιτίας των προβλημάτων στην όρασή του, ο Καβαλιέρε ακύρωσε τη συμμετοχή του σε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς και τη συνάντηση που είχε ορισθεί για σήμερα το απόγευμα με τον Ιταλό υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Μάριο Μόντι.