Μετά το γαστρονομικό αφιέρωμα στην κουζίνα της Ηπείρου, η Αίγλη του Ζαππείου μας συστήνει αυτή τη φορά στην κουζίνα της Αρκαδίας.
Το ραντεβού δίνεται για το διάστημα 12 έως και 19 Μαρτίου, ημέρες για τις οποίες έχει προετοιμαστεί ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού 5 πιάτων με 3 ποτήρια κρασί και κόστος 25 ευρώ ανά άτομο.
Δοκιμάζουμε τραχανοκεφτέδες, καρυδομπουκιές και σκαλτσουνάκια γεμιστά με καρύδια και μέλι, σαλάτα με δύο λάχανα και ξερά σύκα γεμιστά με καρύδι, κόκορα με χυλοπίτες "σπιρτάκι" και για το τέλος καρυδόπιτα με γλυκό του κουταλιού περγαμόντο.
(Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210 3369364)