Στις 9 και στις 10 Μαρτίου, γνωρίζουμε τις “Γεύσεις από την Ορεινή Πελοπόννησο”
Στο χώρο που έζησε και δημιούργησε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός, στις 9 και στις 10 Μαρτίου γράφονται ποιήματα νόστιμα και διαφορετικά.
Πηγή έμπνευσης, τα προϊόντα της ελληνικής γης αλλά και οι προτάσεις των Ελλήνων παραγωγών που ενώνονται κάτω από τον τίτλο “Food Poems” και που μας παρουσιάζουν τελικά τις γεύσεις από την Ορεινή Πελοπόννησο.
Ποικιλιακά ελαιόλαδα από τους λόφους της Αργολίδας και της Μεσσηνίας, φάβα από το οροπέδιο του Φενεού, παραδοσιακά αλλαντικά από την Κορινθία, χειροποίητα ζυμαρικά από την ορεινή Αρκαδία και μεθυστικά κρασιά από την περιοχή των Καλαβρύτων θα αποτελέσουν τις βάσεις για ένα γευστικό μενού – απόδραση από την καθημερινότητα.
Πού; Στο Sikyon Coast Hotel & Resort, στο Ξυλόκαστρο