Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στο Μπρούκλιν

Το μωρό που γεννήθηκε τη νύχτα του Σαββάτου πρόωρα με τη βοήθεια των γιατρών, μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι γονείς του στη Νέα Υόρκη καθώς βρισκόντουσαν καθ' οδόν για το μαιευτήριο, πέθανε σήμερα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το νεαρό ζευγάρι επέβαινε σε ταξί και πήγαινε στο μαιευτήριο για να γεννήσει η κοπέλα, όταν το ταξί προσέκρουσε με άλλο όχημα.

Οι γιατροί έκαναν εκτάκτως καισαρική τομή στην γυναίκα η οποία βρισκόταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης για να σώσουν το μικρό αγοράκι του ζευγαριού, το οποίο επέζησε για ένα 24ωρο, αλλά πέθανε σήμερα το πρωί.

Τα θύματα, ο Νέιθαν Γκλάουμπερ και η Ραΐζι Γκλάουμπερ, και οι δύο ηλικίας 21 ετών, μέλη της ορθόδοξης εβραϊκής κοινότητας του Μπρούκλιν, είχαν παντρευτεί πριν από έναν χρόνο.

Η κηδεία του νεαρού ζευγαριού έγινε χθες, παρουσία πολλών εκατοντάδων μελών της κοινότητας του Μπρούκλιν, μέσα σε κλίμα πένθους και οδύνης.  

Ο οδηγός του ταξί στο οποίο επέβαινε το άτυχο ζευγάρι, ο οποίος τραυματίστηκε, νοσηλεύεται, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.