Ποιο είναι το σωστό jean για τις επαγγελματικές σας εμφανίσεις;

Το γεγονός ότι μπορούμε να επιλέξουμε να φορέσουμε jean στις επαγγελματικές μας εμφανίσεις δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Θέλετε να μάθετε τι πρέπει να αποφεύγετε και πώς όλοι οι συνάδελφοί σας θα μιλούν για τη στυλάτη και κομψή εμφάνισή σας στο πρωινό meeting;

Το χρώμα

Το jean που πρέπει να επιλέγετε για τις επαγγελματικές σας εμφανίσεις θα πρέπει να είναι σε σκούρο χρώμα καθώς θεωρείται πιο "επίσημο" από το ανοιχτόχρωμο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχει σκισίματα ή ξεβαμμένα σχέδια. Εάν πιστεύετε ότι το κλασικό μπλε είναι πολύ βαρετό, επιλέξτε ένα χρωματιστό jean. Φυσικά δεν εννοούμε ένα κόκκινο jean αλλά ένα σε σκουρόχρωμη απόχρωση όπως μπορντό, γκρι και κυπαρισσί.

Η γραμμή του

Εκτός από το jean σε κλασική ανδρική γραμμή μπορείτε να φορέσετε και skinny αρκεί να εξισορροπήσετε την εικόνα σας επιλέγοντας να το συνδυάσετε με μία loose μπλούζα ή μία τουνίκ. Αποφύγετε να φορέσετε jean σε φαρδιά γραμμή ή το αγαπημένο σας boyfriend καθώς κάποιοι συνάδελφοί σας θα χαρακτηρίσουν την εμφάνισή σας casual και κάποιοι άλλοι ατημέλητη. Κάτι άλλο που θα πρέπει να αποφεύγετε είναι τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια εκτός κι αν θέλετε να έχετε μονίμως το άγχος τι βλέπει ο συνάδελφός σας στο πίσω γραφείο.

Το υπόλοιπο outfit

Σίγουρα θα πρέπει να αποφεύγετε τα t-shirt με τις στάμπες και τα φούτερ. Επιλέξτε ένα πουκάμισο ή ένα μεταξωτό top και ολοκληρώστε το look με ένα κομψό blazer σακάκι και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.