Καβάλα-Ολυμπιακός 76-94

Μία ακόμα νίκη στην Α1 μπάσκετ πέτυχε ο Ολυμπιακός, 94-76 επί της αξιόμαχης Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας, για την 19η αγωνιστική. Εκπληκτική απόδοση από τον Πρίντεζη που είχε 21 πόντους.

Οι "ερυθρόλευκοι" συνάντησαν αρκετές δυσκολίες από την γηπεδούχο, που εκμεταλλεύτηκε την χαλαρότητα τους στην άμυνα και ήταν αρκετά ανταγωνιστική για τρία δεκάλεπτα. Ο οίστρος του διεθνούς φόργουορντ όμως, σε συνδυασμό με την ευστοχία του Παπανικολάου και τη δημιουργικότητα του Σπανούλη, έδωσαν στον Ολυμπιακό –αγωνίστηκε χωρίς τους εμπύρετους Λο και Σερμαντίνι-τη νίκη και στον Γιώργο Μπαρτζώκα την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Πέμπτης με τη Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ.

Αρκετά καλές εντυπώσεις άφησε η Καβάλα –δεν είχε στη διάθεσή της των τραυματία Ιγκόρ Μιλόσεβιτς-, που είχε εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας και πέντε παίκτες, τους Ατσάρα, Άρμπετ, Μίτροβιτς, Ταϊρού και Μανωλόπουλο με διψήφιο αριθμό πόντων.

Τα δεκάλεπτα: 25-33, 48-52, 65-74, 76-94.

Μικροεπεισόδιο ανάμεσα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και τους οπαδούς του Ολυμπιακού έγινε μετά το τέλος του αγώνα. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικές δυνάμεις κινήθηκαν χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο προς τη μεριά των "ερυθρόλευκων" φιλάθλων και τους έριξαν αρκετές με τα γκλομπ, κάτι που προκάλεσε την απορία των ανθρώπων της ΚΑΕ που ήταν στο γήπεδο.

Πηγή: www.sport-fm.gr