Πατέρας φοιτήτριας: Μου ανακοίνωσαν ότι ομολόγησαν οι δράστες

Πατέρας φοιτήτριας: Μου ανακοίνωσαν ότι ομολόγησαν οι δράστες

«Θα γίνει λίγο ελαφρύτερο το χώμα που θα τη σκεπάσει»

Ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος ημεδαπός, οι οποίοι απολογούντο μέχρι αργά χθες το βράδυ, φαίνεται να είναι οι δράστες του στυγερού εγκλήματος της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, όπως αναφέρει το τοπικό πόρταλ dimokratiki.gr.

Από τις καταθέσεις τους, στις οποίες έπεσαν σε αρκετές αντιφάσεις, φέρεται να προκύπτει ότι οι δύο άνδρες πρότειναν στην φοιτήτρια, να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός, ωστόσο φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε (άγνωστο παραμένει αν αρχικά είχε δεχθεί) και ξέσπασε καβγάς. Στη συνέχεια, ο Αλβανός φέρεται να κατάφερε χτυπήματα στην νεαρή γυναίκα, χτυπώντας την με σίδερο σιδερώματος στο κεφάλι και να την έπιασε από το λαιμό.

«Στις 2:00 τα ξημερώματα μου επιβεβαίωσαν την ομολογία»

Ο πατέρας της φοιτήτριας μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι χθες το βράδυ ενημερώθηκε ότι οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στους δράστες. Όπως είπε: «Στις 2:00 τα ξημερώματα ο υπεύθυνος των ερευνών τηλεφώνησε και είπε ότι το ζήτημα έχει κλείσει, ομολόγησαν».

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας και αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης ότι «έκλεισε το ζήτημα». Ευχαρίστησε τους λιμενικούς γιατί εξιχνίασαν το έγκλημα «πριν την κηδεία του παιδιού μου» καθώς το μεσημέρι ο ίδιος και η σύζυγός του θα αναχωρήσουν από τη Ρόδο με τη σορό της κόρης τους.

«Θα γίνει λίγο ελαφρύτερο το χώμα που θα τη σκεπάσει» ανέφερε ο πατέρας.