Φωτογράφος γάμου συνελήφθη γιατί έκανε σεξ με καλεσμένο και ούρησε σε δέντρο

Φωτογράφος γάμου συνελήφθη γιατί έκανε σεξ με καλεσμένο και ούρησε σε δέντρο

Εργάζεται και ως μοντέλο

Καθόλου τέλεια δεν ήταν η φωτογραφία σύλληψής της... Η τεξανή φωτογράφος γάμου Katherine Leigh Mehta, μάλλον κατέστρεψε την καριέρα της όταν αποφάσισε να το ρίξει έξω κατά τη διάρκεια ενός γαμήλιου γλεντιού. Η 26χρονη συνελήφθη στην αίθουσα εκδηλώσεων The Springs Event στο Weatherford, περίπου 30 μίλια δυτικά του Fort Worth, όταν την έπιασαν να κάνει σεξ με έναν από τους καλεσμένους, σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης,

Όπως διέρρευσε από την αστυνομία, η σύλληψη της Mehta - που εργάζεται και ως μοντέλο για μαγιό με το ψευδώνυμο Max McIntyre - ήταν επεισοδιακή καθώς όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να της περάσουν χειροπέδες, εκείνη άρχισε να φωνάζει και να τους απειλεί.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της «πάλης», εκείνη ξέφυγε της προσοχής τους και βρέθηκε στον κήπο και ούρησε σε ένα δέντρο ενώ απειλούσε τους καλεσμένους που βρίσκονταν γύρω της. «Οι οικογένειές σας θα έχουν πεθάνει μέχρι τα Χριστούγεννα, οι κόρες σας είναι νεκρές. Ο πατέρας μου θα τα μάθει όλα αυτά και θα πεθάνετε», φώναζε εμφανώς σε κατάσταση μέθης. Σύμφωνα με στοιχεία από την αστυνομία, η νεαρή είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ σε συνδυασμό με ηρεμιστικά χάπια.