Στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο κατηγορουμένων για τρομοκρατία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία τα ονόματα και τα στοιχεία των δύο κατηγορουμένων για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, με βάση διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Σε βάρος βάρος τους εκδόθηκαν από την Παρασκευή 15-02-2013, δύο εντάλματα σύλληψης, με τα οποία κατηγορούνται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού, την 28-11-2012 σε βάρος του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Πρόκειται για τους:

Α) Χαρίση – Πούλο Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα.

Β) Ντάλιο Ανάργυρο του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα.

Η Αστυνομία ζητάει από όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω άτομα, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected] της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας με τη δεύσμευση ότι θα διασφαλιστεί η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπενθυμίζουμε ότι είχαν ξεκινήσει από το πρωί της Δευτέρας, έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε οικίες δύο ατόμων.

Οι αστυνομικοί ερευνούσαν τα πατρικά τους σπίτια για ανεύρεση στοιχείων για τη δράση τους, καθώς και γενετικού υλικού, προκειμένου να εξακριβώσουν αν έχουν πράγματι εμπλοκή στις ληστείες στο Βελβεντό.