Πισωγύρισμα για τον Ολυμπιακό η εμφάνιση με Λεβάντε

Τα λάθη του διαιτητή και η νωθρή, έως κακή, εμφάνιση του Ολυμπιακού, ιδιαιτέρως στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Λεβάντε στο "Θιουδάδ ντε Βαλένθια" έφτασαν και περίσσευαν για το διασυρμό των ερυθρολεύκων από την ένατη ομάδα της βαθμολογίας της Primera Division.

Πέραν όμως όλων των άλλων, εξαιρετικά ντεφορμέ ήταν και ο προπονητής Μίτσελ. Ανακάτεψε τη σύνθεση των ερυθρολεύκων και κατέβασε πειραματική ενδεκάδα.

Ο Ισπανός προπονητής δεν είναι γνώστης της ελληνικής νοοτροπίας, η οποία, παρότι νομίζαμε ότι έχει απομακρυνθεί, φαίνεται τελικά πως "ζει και βασιλεύει". Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να αγωνίζεται με πολύ συγκεκριμένη ενδεκάδα, στην καλύτερη δυνατή του σύνθεση και όχι να εναλλάσσει πρόσωπα και θέσεις. Πέραν των αλλαγών, οι κινήσεις του Ισπανού τεχνικού εμπεριείχαν και... καραμπινάτα λάθη, όπως η αλλαγή θέσης σε Βλαχοδήμο και Μανιάτη.

Το rotation είναι απαραίτητο συστατικό στοιχείο για μια ομάδα, προκειμένου να είναι ξεκούραστη και ανταγωνιστική στη σεζόν και ο Ολυμπιακός προσέλαβε έναν... μάστερ της ισπανικής σχολής του rotation για να ανέβει επίπεδο.

Το κεφάλαιο Λεβάντε κλείνει άσχημα, ως φαίνεται, για τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο γνωρίζει γρήγορο αποκλεισμό, όχι μόνο παίρνουν αιφνίδιο και απότομο τέλος οι φετινές ευρωπαϊκές βλέψεις του, αλλά και τώρα ο Μίτσελ πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών του.

Ίσως όμως και να είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβεί σε αναδιάταξη του ρόστερ με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν.