Με τη θηλιά στο λαιμό στον Άρη

Μεγάλη είναι πλέον η πίεση στον Άρη. Οι προπονήσεις γίνονται υπό την παρουσία οπαδών. Ο αριθμός των 50 οπαδών των κιτρίνων, οι οποίοι παρακολούθησαν την προπόνηση της Τετάρτης στο Νέο Ρύσιο και κατόπιν μίλησαν με τους παίκτες, δεν είναι μεγάλος, πλην όμως είναι ενδεικτικός του αδιέξοδου κλίματος.

Ο Άρης υποχωρεί συνεχώς στη βαθμολογία της Superleague, κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και την ίδια ώρα, δε βλέπει κανένα από τα εξωαγωνιστικά του προβλήματα να λύνονται.

Τα χρέη προς το Δημόσιο δεν τίθενται υπό ρύθμιση και τα αντίστοιχα, προς τρία πρόσωπα, δεν τυγχάνουν της συγκατάθεσης των ίδιων των προσώπων για γενναίο "κούρεμα" στις βεβαιωμένες οφειλές.

Οι οπαδοί του Άρη, εξάλλου, τόνισαν την αναγκαιότητα να σωθεί η ομάδα με οποιοδήποτε τίμημα και άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να επαναλάβουν την παρουσία τους στην προπόνηση της ομάδας και τις επόμενες ημέρες.

Μετά το πέρας της οπαδικής επίσκεψης, τη σκυτάλη πήρε ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα που παρουσίασε ο Αρης απέναντι στον Πλατανιά. "Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω τι εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν, όμως πρέπει να προχωρήσουμε", επισήμανε.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό των κιτρίνων, είναι πως ο Κώστας Καζναφέρης, προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της ομάδας. Αντίθετα, οι  Ανδρέας Τάτος (οίδημα στον αχίλλειο τένοντα), Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (οίδημα στη γάμπα) και Δημήτρης Διαμαντάκος (ενοχλήσεις στη μέση), δεν συμμετείχαν στο ομαδικό σκέλος.

Κατά συνέπεια, οι δύο πρώτοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια έκαναν θεραπεία, ενώ ο τρίτος έκανε μόνο θεραπεία. Πάντως, η κατάστασή τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αναμένεται να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το κυριακάτικο παιχνίδι.  Από εκεί και μετά, οι Γιώργος Μαργαρίτης και Νίκος Αγγελούδης, προπονήθηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εξάλλου, αναμένεται το καθιερωμένο ΔΣ της Τετάρτης. Οι διοικούντες τον Αρη θα ασχοληθούν, κυρίως, με το άρθρο 99 και την πορεία που θα χαράξει ο σύλλογος, μετά τη συμφωνία της ΕΠΟ με τη Superleague για αποπληρωμή σε 45 δόσεις των χρεών προς πρώην ποδοσφαιριστές. Αυτό, βεβαίως, απαιτεί την απόσυρση της ΠΑΕ από τη διαδικασία του πτωχευτικού κώδικα, με ότι αυτό συνεπάγεται.