Βρείτε δουλειά στην Κέρκυρα

Mέχρι τις 19 Φεβρουαρίου θα μπορεί κάποιος να υποβάλλει την αίτησή του για να εξασφαλίσει μία από τις 15 θέσεις εποχικού προσωπικού για τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Δήμου Κέρκυρας.

Θα προσληφθούν 10 βρεφονηπιοκόμοι TE, ένας μάγειρος ΔΕ και τέσσερις υπάλληλοι καθαριότητας ΥΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό Εντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε οι ίδιοι, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Οργανισμού.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να στέλνουν τις αιτήσεις τους στην εξής διεύθυνση: Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Δήμου Κέρκυρας, Καλοχαιρέτου 3, Κέρκυρα ΤΚ49100, απευθύνοντας την υπ' όψιν των κυριών Γεωργίας Πηλού και Γεωργίας Ανθη. Τηλ. 26610 81.873, 26610 22.989.

Έντυπα των αιτήσεων διατίθενται: α) στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Δήμου Κέρκυρας, β) στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Εντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Εποχικού (ΣΟΧ), γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Εντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Εποχικού (ΣΟΧ).