Ατρόμητος: Ζέστανε τον Σπανό η νίκη στο Γ. Καραϊσκάκης

Από τις σκέψεις αποχώρησης της προηγούμενης εβδομάδας, ο Γιώργος Σπανός απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων για το δημιούργημά του, τον Ατρόμητο.

Η περιστεριώτικη ομάδα ήταν εμφανώς βελτιωμένη αγωνιστικά, σε σχέση με την ομάδα που είχε τεθεί αντιμέτωπη του Παναθηναϊκού.

Το κλίμα στην ομάδα έχει αλλάξει και αυτό διαφάνηκε με τη μεταγραφή του Στέφανο Ναπολεόνι, που ήταν το κερασάκι στην τούρτα, σε ό,τι αφορά τις προσθήκες του Ιανουαρίου στα δυτικά προάστια. Η χαρά κορυφώθηκε μετά τη νίκη επί του νταμπλούχου και πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Σπανός αναθάρρησε: "Είναι μια μέρα χαράς για το Περιστέρι. Πρόκειται για μια ιστορική νίκη απέναντι στην καλύτερη και ισχυρότερη ομάδα της Ελλάδας. Oταν έρχεσαι στο Καραϊσκάκη δεν έχεις άγχος. Εμείς το πιστέψαμε και είχαμε ασφαλώς και την τύχη με το μέρος μας, αλλά βγάλαμε ψυχή και πάθος. Οι στόχοι που έχουμε βάλει από την αρχή της χρονιάς είναι μια ανάλογη πορεία με την περσινή, η συμμετοχή στα πλέι- οφ και η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου".

Με τα καλύτερα λόγια για το Γ. Σπανό εκφράστηκε και ο προπονητής του Ατρομήτου, Νίκος Αναστόπουλος: "Δεν μπορώ να μην πω ότι ο κύριος Σπανός έχει προσφέρει πολλά. Είναι αμαρτία και αδικία κάποιες φορές να ξεφεύγουμε από τα όρια και να αναγκάζουμε τέτοιες αποφάσεις. Η νίκη είναι αφιερωμένη και σ' αυτόν. Οι παίκτες θα τον ξαναζεστάνουν, θα του ξαναδώσουν το χαμόγελο, τον έχουμε μεγάλη ανάγκη".

Εκτός από το Γιώργο Σπανό, η νίκη θα "ζεστάνει" και τον ίδιο τον Νίκο Αναστόπουλο, στον οποίο πολλοί καταλογίζουν ότι έχει κάνει πολύ αμυντικό τον Ατρόμητο. Μετά τη νίκη και τις προσθήκες των Ουντότζι, Μάντζιου, Ναπολεόνι, ήρθε η ώρα του να αναθαρρήσει.

Η νίκη είναι ιστορική και γίνεται δυσκολότερη όταν παίζεις στην έδρα του Ολυμπιακού, όπου ξέρουμε πόσο δυνατός είναι. Μπράβο στα παιδιά. Αν δεν τρέξεις ειδικά με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, δεν έχεις τύχη. Από τους έντεκα, τουλάχιστον οι εννέα πρέπει να έχουν απόδοση από οχτώ και πάνω. Ολοι έδωσαν και την ψυχή τους. Το ευχαριστηθήκαμε, το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος, με τα πολύ ωραία γκολ, με το ανοιχτό ποδόσφαιρο, που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα, ανοιχτό, αλλά δεν πρέπει να πάρουν αέρα τα μυαλά μας. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα και τίποτε δεν κρίνεται τώρα. Τον Μάιο θα κριθούν όλα", δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου.