Το πολύτιμο λευκό t-shirt!

Σήμερα θα μιλήσουμε για το θησαυρό που έχουμε οι περισσότερες στη ντουλάπα μας, ωστόσο δεν του δίνουμε τη σημασία που του αξίζει. Που αναφερόμαστε; Στο απλό, λευκό t-shirt που αν και ξοδέψαμε ελάχιστα χρήματα για να το αποκτήσουμε, αυτό μας βγάζει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που προβληματιζόμαστε για το τι θα φορέσουμε! Θέλετε να μάθετε πώς να αξιοποιήσετε το πιο πολύτιμο κομμάτι στη ντουλάπα σας;

Για μια σικάτη εμφάνιση στο γραφείο, φορέστε το με το jean σας ή την pencil φούστα σας, το blazer σακάκι και τις ψηλοτάκουνες γόβες. Δώστε λάμψη στην εμφάνισή σας φορώντας ένα εντυπωσιακό κόσμημα.

Αναρωτιέστε τι να φορέσετε στον καφέ με τη φίλη σας; Φυσικά το λευκό t-shirt με τη μακριά σας φούστα, το δερμάτινο jacket και τις μπαλαρίνες.

Για μια casual αλλά στυλάτη εμφάνιση, συνδυάστε το με το κολάν ή το skinny jean σας, μια oversized ζακέτα και τις ankle boots. Τυλίξτε ένα φουλάρι στο λαιμό σας και είσαστε έτοιμη!   

Εάν έχετε υιοθετήσει το ανδρόγυνο look, το λευκό t-shirt είναι η απάντηση στο τι θα φορέσετε με το υπέροχο κοστούμι σας και τις γόβες στιλέτο.

Στην εκδρομή που θα πάτε με τον καλό σας, φορέσετε το με το jean σας, την cardigan ζακέτα σας και τα αρβυλάκια ή τα φθαρμένα και στυλάτα σταράκια σας.

Για rock νύχτες, συνδυάστε το με το δερμάτινο κολάν σας, από πάνω το σακάκι σας και ολοκληρώστε το look φυσικά με τις μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες και τα απαραίτητα κοσμήματα.

Ξυπνήσατε με vintage διάθεση; Κανένα πρόβλημα! Φορέστε το λευκό σας t-shirt με τη full skirt, το boyfriend σακάκι με γυρισμένα τα μανίκια και τα oxfords!

Σας κάλεσε ο φίλος σας να δειπνήσετε μαζί; Πάλι η λύση είναι το λευκό t-shirt! Συνδυάστε το με τη mini φούστα σας και το δερμάτινο jacket σας και φυσικά τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.