Το πρώτο Bartending Show, στη HORECA

Η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση, HORECA 2013, περιμένει και φέτος τους επαγγελματίες από 8 έως και 11 Φεβρουαρίου.

Ανάμεσα από τις πολλές, σημαντικές, παράλληλες δράσεις της, ξεχωρίζει το 1ο Bartending Show το οποίο θα τρέχει καθ' όλη τη διάρκεια της 8ης HORECA.
Πρόκειται για ένα μοναδικό show που αφορά στους επαγγελματίες bartenders, bar managers και ιδιοκτήτες bar και cafes, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και διαγωνισμών υπό την αιγίδα της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος (ΕΜΕ).
Στα πλαίσια του εντυπωσιακού αυτού Bartending Show, θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων και τα πανελλήνια πρωταθλήματα Classic Cocktails και Flairtending, με τη συμμετοχή πολλών barmen από όλη τη χώρα, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα barman. Επίσης, μέσα από μια σειρά πρωτοποριακών επιδείξεων και καινοτόμων σεμιναρίων, από κορυφαίους και εξαιρετικά έμπειρους barmen, θα παρουσιαστούν όλα τα ελληνικά spirits και θα αναδειχθούν οι νέες τάσεις στα αλκοολούχα ποτά.  
 
Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 1ου Bartending Show
 
Χορηγός επικοινωνίας: www.news.gr