Η πρώτη υπηρεσία VideoOnDemand στην Ελλάδα από τη Samsung

Η Samsung Electronic Hellas ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση τς εφαρμογής Seenow, που ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη υπηρεσία VideoOnDemand στη χώρα μας, για τηλεοράσεις smartTV τις εταιρίας.

Η νέα υπηρεσία, θα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να επιλέγουν ταινίες, σειρές, δοκιμαντέρ και άλλο υλικό, από τα μεγαλύτερα στούντιο του Hollywood. Η προσπάθεια γίνεται σε συνεργασία με την ρουμανική εταιρία Direct One S.A.

Πλέον οι κάτοχοι μίας smartTV της Samsung θα μπορούν, πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, να “νοικιάζουν” για 48 ώρες, όποια ταινία αυτοί επιλέξουν (χωρίς επιπλέον χρεώσεις), μέσα από την εφαρμογή “Video” που μπορεί κανείς να βρει στο Application Store της τηλεόρασης του.

Ο Διευθυντής του τμήματος Audio Visual της εταιρίας στην Ελλάδα, κ Γιώργος Τσαούσης, δήλωσε πως “με την πρώτη ελληνική εφαρμογή VideoOnDemand για Smart TV σε Ελλάδα και Κύπρο, η Samsung σε συνεργασία με την Direct One, θέτει ακόμα πιο υψηλά standards στην οικιακή ψυχαγωγία, ανταποκρινόμενη στις προτιμήσεις των καταναλωτών για περισσότερο έλεγχο και επιλογές σε περιεχόμενο. Η εφαρμογή Seenow διευρύνει την πρόσβαση σε εφαρμογές video και προσφέρει στους καταναλωτές μεγαλύτερη ευελιξία, αφού δεν απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός”.

Ενώ από την πλευρά της Direct One, ο CEO της εταιρίας, κ. Marian Pantazescu τόνισε πως “είμαστε ευτυχείς που λανσάρουμε την υπηρεσία Seenow σε συνεργασία με τη Samsung, ως την πρώτη ελληνική υπηρεσίαVideoOnDemand. Από σήμερα οι κάτοχοι Samsung Smart TV έχουν άμεση πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο και ταινίες του Hollywood, όλα σε μια εμπειρία υψηλής ποιότητας βίντεο. Για να προσφέρουμε στους χρήστες μια πλήρη multi-screen υπηρεσία, τα σχέδιά μας είναι να προσφέρουμε τη Seenow σε υπολογιστές και εφαρμογές για smartphones και tablets. Το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά είναι το πρώτο βήμα, καθώς σχεδιάζουμε την επέκταση της Seenow και σε άλλες περιοχές μέχρι το τέλος του 2013”.