Το νέο tablet Nexus 7 ετοιμάζουν Google και Asus

Η Google αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα το δεύτερης γενιάς Nexus 7 τον ερχόμενο Μάιο, σε συνεργασία με την ASUSteκ Computer, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσε η τεχνολογική ιστοσελίδα Digitimes.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, κάνει λόγο και για τις πωλήσεις τις νέας συσκευής, που σε συνδυασμό με την πρώτη έκδοση θα αγγίξουν τα 10 εκατομμύρια δολάρια. Φυσικά, όλα αυτά είναι απλές προβλέψεις, με την πηγή όμως να συνεχίζει, λέγοντας πως η διάθεση Google Nexus 7 συσκευών θα ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Ακόμα, κάνει λόγο για άνοδο, του μοντέλου που θα κοστίζει 249 δολάρια, στην κορυφή της κατάταξης σε αριθμό συσκευών που διατέθηκαν παγκοσμίως ,στην αγορά.

Οι παραπάνω προβλέψεις, βασίζονται και στις εργοστασιακές διαρροές του νέου Google Nexus 7, με τις πηγές να αναφέρουν πως η τιμή του νέου μοντέλου δε θα ξεφύγει από τα επίπεδα του προκατόχου του και θα βρίσκεται ανάμεσα στα 199-249 δολάρια.

Για τα χαρακτηριστικά την νέας έκδοσης ακόμα δε γνωρίζουμε πολλά, όμως σίγουρα θα είναι πολύ βελτιωμένα, ενώ για την οθόνη ήδη γίνεται λόγος για Full HD ανάλυση. Τέλος για λειτουργικό σύστημα αναμένεται να χρησιμοποιεί, όπως είναι λογικό, την τελευταία έκδοση του Android.