Το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας, στη HORECA

Η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση, HORECA 2013, περιμένει και φέτος τους επαγγελματίες από 8 έως και 11 Φεβρουαρίου.

Μία από τις σημαντικότερες, παράλληλες εκδηλώσεις της, είναι και το  6ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας, το οποίο θα “τρέχει” καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Φέτος, στο επίκεντρο των εκδηλώσεων της Λέσχης Αρχιμαγείρων, θα βρίσκεται η ανάληψη του Παγκοσμίου Συνεδρίου Αρχιμαγείρων (WACS), στην Αθήνα το 2016. 
Στα πλαίσια αυτά θα φιλοξενηθούν στη HORECA οι προκριματικοί διαγωνισμοί γαστρονομίας της WACS, οι νικητές των οποίων θα διαγωνιστούν στην Ιταλία τον Οκτώβριο του 2013, με στόχο να αναδειχθούν στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Νορβηγία το 2014. 
Σύμφωνα με τους κανόνες της WACS, οι κριτές που θα αναδείξουν τους νικητές στη ΗORECA θα είναι μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων που θα ταξιδέψουν από το εξωτερικό γι ‘αυτό το λόγο. 
Παράλληλα, για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί η γερμανική ομάδα γαστρονόμων Pure Berlin (που μετρά εκατοντάδες μέλη chefs) σε δύο μοναδικές γαστρονομικές επιδείξεις (μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής). 
Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη HORECA 2013.
 
Χορηγός επικοινωνίας: www.news.gr