Προσφεύγει στη FIFA ο Ατρόμητος για την υπόθεση Μάντζιου

Στην ανώτατη αρχή της FIFA αναμένεται να προσφύγει η διοίκηση του Ατρομήτου για να επιλύσει την κωλυσιεργία που επιδεικνύει η Μπακού να αποστείλει την μπλε κάρτα του Βαγγέλη Μάντζιου.

Δεκαπέντε ημέρες πέρασαν κιόλας από τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στους Περιστεριώτες, κι όμως ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας.

Η Μπακού εξακολουθεί να δημιουργεί πρόβλημα σε σύλλογο και ποδοσφαιριστή και οι Περιστεριώτες δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Έτσι, είναι διατεθειμένοι να φτάσουν το θέμα στη FIFA με το πρώτο βήμα να πραγματοποιείται την Πέμπτη όταν και η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε την ΕΠΟ για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Οι Αζέροι υποστηρίζουν πως ο Μάντζιος έχει λάβει περισσότερα χρήματα τα οποία και θα πρέπει να επιστρέψει, κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί η πλευρά του ποδοσφαιριστή, πράγμα που σημαίνει πως είναι μάλλον αναπόφευκτη η προσφυγή στη δικαιοσύνη για την επίλυση του θέματος.

Μέχρι τότε ο Μάντζιος καθίσταται ουσιαστικά ανενεργός. Είναι βέβαιο πως δεν προλαβαίνει το ματς με τον Παναθηναϊκό και μένει να φανεί αν θα είναι στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό που ακολουθεί.