Γλέζος: Τέλος με τα αστεία που γίνονται επικίνδυνα

Στην αντεπίθεση περνά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, απαντώντας στις κατηγορίες που εξαπολύονται από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας για “φλερτ” της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη βία και την τρομοκρατία.

“Δυστυχώς για μερικούς, που ξέρουν την Ιστορία και την Πολιτική από τα βιβλία, ζω ακόμα” αναφέρει στη δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος, κάνοντας λόγο για “εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ” και κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τους υποστηρικτές του, αποκαλώντας το “άνομο”.

“Η αλήθεια (η μη λήθη, δηλαδή) δεν τρομοκρατείται. Και, όπως λέει ο λαός, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γλέζος, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους ότι είναι εναντίον κάθε μορφής βίας.

Κατόπιν, προκαλεί την κυβέρνηση να δηλώσει ευθαρσώς αν είναι κατά της κρατικής βίας, τονίζοντας: “Τέλος με τα αστεία που γίνονται επικίνδυνα”.

Κλείνοντας, ο κ. Γλέζος υπογραμμίζει: “Δεν πρόκειται να απολογηθούμε από εδώ και πέρα σε αυτούς οι οποίοι φέρουν την κύρια ευθύνη τόσο για την ατομική, όσο και για την κρατική βία. Θα απολογηθούμε και θα απολογούμαστε μόνο στο Λαό, τον οποίο και καλούμε την οργή και τον θυμό του να τον μετουσιώσει σε πολιτική πράξη και μόνο”.