Ομόφωνη καταδίκη της επίθεσης στο The Mall από τα κόμματα

Την βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι καταδίκασαν τα πολιτικά κόμματα.

ΝΔ: Είναι έκρηξη τυφλής βίας

"Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τη σημερινή βομβιστική επίθεση σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί εγκληματική ενέργεια που στρέφεται εναντίον της Δημοκρατίας, αλλά και της ίδιας της κοινωνίας", δήλωσε Μανώλης Κεφαλογιάννης, σχετικά με τη σημερινή βομβιστική επίθεση στο The Mall.

"Είναι έκρηξη τυφλής βίας αδίστακτων τρομοκρατών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών και των παιδιών τους. Η κοινωνία θα τους απομονώσει, η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται", πρόσθεσε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Απερίφραστη καταδίκη από τον ΣΥΡΙΖΑ

"Χωρίς συμψηφισμούς, πολιτικές σκοπιμότητες και επικίνδυνες ερμηνείες" απομόνωση ενεργειών σαν τη σημερινή "εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια" στο εμπορικό κέντρο "The Mall", αποτελεί την ενδεδειγμένη στάση αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Επισημαίνει, δε, ότι αποτελεί κεκτημένο των πολιτικών κομμάτων του συνταγματικού τόξου η καταδίκη των τρομοκρατικών και τυφλών πράξεων βίας.

ΠΑΣΟΚ: Αντιμέτωποι με ένα νέο είδος τρομοκρατίας

"Η σημερινή βομβιστική επίθεση στο The Mall, σε ένα χώρο που πολλοί πολίτες, κυρίως νέοι, επιλέγουν για την κυριακάτικη βόλτα τους, δείχνει ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα νέο είδος τρομοκρατίας που όχι απλά επιλέγει συμβολικούς στόχους, αλλά επιδιώκει νεκρούς και αίμα.
Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο καταδικάζει έντονα και κατηγορηματικά αυτή την δολοφονική επίθεση που έρχεται να προστεθεί στον μακρύ πλέον κατάλογο των αντίστοιχων κρουσμάτων των τελευταίων εβδομάδων, αλλά και προειδοποιεί όλους όσους επιδιώκουν να βυθίσουν τη χώρα στο χάος ότι δεν θα τα καταφέρουν. Η Πολιτεία θα αντιδράσει" αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

Η Δημοκρατική Αριστερά

Η ΔΗΜΑΡ εκφράζει την καταδίκη της για την επίθεση στο "The Mall", όπως και για κάθε άλλη πράξη βίας. Η σημερινή εγκληματική ενέργεια αποτελεί πράξη τυφλής βίας και μάλιστα σε ένα χώρο που υπήρχαν μικρά παιδιά. Η τρομοκρατία, πλέον, απειλεί την κοινωνία.

Οι Ανεξάρτητοι΄Ελληνες

"Τα σημάδια πληθαίνουν και πολλαπλασιάζονται. Η κυβέρνηση καλείται τώρα, αφού απέτυχε στην προληπτική της δράση, να επέμβει κατασταλτικά και να προστατεύσει τους Έλληνες Πολίτες από τις συνεχιζόμενες εγκληματικές ενέργειες ακραίων στοιχείων, που καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας. Όταν την πατρίδα μας την τραυματίζουν η αλλοδαπή και η ημεδαπή τρόικα, δεν χρειάζονται τέτοια χτυπήματα, που αποπροσανατολίζουν και κυρίως προβληματίζουν", δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Β' Αθηνών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος για την βομβιστική επίθεση.

Η Χρυσή Αυγή

Οι αριστεροί τρομοκράτες έδειξαν σήμερα το αληθινό δολοφονικό τους πρόσωπο, στρεφόμενοι κατά της κοινωνίας και τραυματίζοντας αθώους συμπολίτες μας. Η κυβέρνηση να αφήσει τα ευχολόγια και τις λεκτικές καταδίκες και να προβεί άμεσα στη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των τρομοκρατών.

Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Είναι μια άκρως επικίνδυνη και ύποπτη ενέργεια. Εντάσσεται στο σχεδιασμό εκφοβισμού του λαού και προσφέρει υπηρεσίες σε όσους επιδιώκουν την ενδυνάμωση των μηχανισμών καταστολής και τρομοκράτησης του λαού.