Καταγγελία άγριου ξυλοδαρμού 17χρονου σε ξενοδοχείο της Κρήτης

Καταγγελία άγριου ξυλοδαρμού 17χρονου σε ξενοδοχείο της Κρήτης

Τρεις άνδρες φέρεται να οδήγησαν τον ανήλικο εργαζόμενο σε δωμάτιο και να τον ξυλοκόπησαν άγρια

Τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ανήλικου εργαζόμενου σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Σταλίδας από τρία ενήλικα άτομα κατήγγειλε η μητέρα του θύματος στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιο Βοργιά, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretapost.gr.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τρεις άνδρες κατάφεραν βίαια και ύπουλα χτυπήματα στο κεφάλι και τα γενετικά όργανα στον 17χρονο. Το μένος τους ήταν τόσο έντονο, που επειδή ο ανήλικος εργαζόμενος «έκανε φασαρία», τον οδήγησαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί από τους πελάτες τους ξενοδοχείου και τους υπόλοιπους εργαζομένους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 17χρονος, κατόρθωσε να ξεφύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και σε κατάσταση σοκ μπήκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του στο Ηράκλειο. Ο οδηγός του λεωφορείου βλέποντας τον ανήλικο χτυπημένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τον νεαρό εργαζόμενο και να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Άμεσα ενημερώθηκε η οικογένεια του θύματος με την μητέρα του 17χρονου να προχωρά σε καταγγελία εις βάρος των τριών ανδρών στο Α.Τ. Χερσονήσου. Άμεσα ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, ο οποίος βρέθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να εξετάσει την σοβαρή αυτή καταγγελία με θύμα τον ανήλικο εργαζόμενο.

Το πρωί ο 17χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με θετικά αποτελέσματα, ενώ η αστυνομία αναζητάει τρεις άντρες, ως δράστες της επίθεσης. Σύμφωνα με την καταγγελία, δύο από τους δράστες της επίθεσης είναι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο, ενώ ο τρίτος είναι φίλος τους.