Σφάζονται στην ποδιά του Πέπε Γκουαρδιόλα

Η Μπάγερν Μονάχου διέψευσε τις φήμες ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται στο στόχαστρό της για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Την πρόσληψη του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα φέρονται να επιθυμουν αρκετοί κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι και το η ιστοσελίδα SkyItalia.it είναι το τελευταίο διεθνές μέσο που μετέδωσε ότι ο Ισπανός οδεύει προς τους Βαυαρούς.

Όμως, ο διευθυντής επικοινωνίας της Μπάγερν, Μάρκους Χέρβικ, χαρακτήρισε σήμερα "ανοησία" τις συγκεκριμένες πληροφορίες, τόνισε πως ο Γιουπ Χάινκες "είναι ο πρώτος και ο μόνος άνθρωπος, με τον οποίο έχουμε επαφές", ενώ υπογράμμισε πως η απόφαση για τη θέση του προπονητή στην ομάδα θα ληφθεί, όπως έχει προγραμματιστεί, "πιθανότατα το Μάρτιο". Αξίζει να σημειωθεί ότι το διετές συμβόλαιο του Χάινκες με τους φιναλίστ του περυσινού Τσάμπιονς Λιγκ λήγει στο τέλος της σεζόν και ο 67χρονος δεν έχει ανακοινώσει ακόμη αν επιθυμεί την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γκουαρντιόλα δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει το καλοκαίρι στους πάγκους, ύστερα από ένα χρόνο αποχής. Την ώρα που εντείνεται η φημολογία για το μέλλον του, η εφημερίδα "Sun" ανέφερε το Σαββατοκύριακο ότι ο Ισπανός θα αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν. Η βρετανική εφημερίδα επικαλείτο δηλώσεις «κορυφαίας πηγής στο ισπανικό ποδόσφαιρο», η οποία φέρεται να δήλωσε ότι είναι "100% σίγουρο" ότι ο Γκουαρντιόλα θα αναλάβει τη Σίτι το καλοκαίρι.