Ατυχήματα…φρυδιών!

Όταν πρόκειται για τα φρύδια σας, θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτική στο πώς τα βγάζετε αφού ένα λάθος μπορεί να χαλάσει όλη την εικόνα των ματιών σας! Τα φρύδια αποτελούν τη "βιτρίνα" των ματιών μας και καθορίζουν πως αυτά θα φαίνονται αλλά και όλη την όψη του προσώπου μας. Αν δεν είναι σωστά βγαλμένα μπορεί να δώσουν μια άγρια ή αδύναμη εικόνα. Δείτε πώς να αποφύγετε συχνά ατυχήματα!

Αν δεν είσαστε σίγουρη για το σχήμα, μην επιχειρήσετε να τα βγάλετε μόνη σας. Το κακό είναι ότι αν βγάλετε λάθος τρίχα όχι μόνο θα χαλάσετε την εικόνα σας αλλά μπορεί το σχήμα να μην επανέλθει ποτέ, ειδικά αν βγάζετε συνέχεια τρίχες από λάθος σημείο.

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα και κοκκινίζει αμέσως με την αποτρίχωση, δοκιμάστε να βγάλετε τα φρύδια σας μετά το μπάνιο ώστε να έχουν ανοίξει οι πόροι του δέρματος. Επίσης, αν δημιουργηθεί κοκκινίλα, εφαρμόστε aloe vera για να τα καταπραΰνει.

Όταν κάνετε κάποιο λάθος ή έχετε αραιά φρύδια, αποφύγετε το μολύβι που μπορεί να φαίνεται αρκετά "σκληρό" και ψεύτικο και προτιμήστε μια αντίστοιχη σε χρώμα σκιά. Το μυστικό είναι να ακολουθήσετε τη φυσική πορεία του φρυδιού και απλά να το γεμίσετε με απαλές κοφτές κινήσεις όπου χρειάζεται.

Τέλος, ένα μικρό μυστικό για να τονίσετε το σχήμα των φρυδιών σας, είναι ακριβώς από πάνω από το τόξο και κάτω από αυτό να εφαρμόσετε λίγο concealer. Αυτό θα φωτίσει την περιοχή και θα δείχνει πιο "καθαρό" το σχήμα τους.