Μπαλοτέλι: Ένα βήμα από την Ίντερ λόγω… ρήτρας

Όλο και πιο περίπλοκη γίνεται η κατάσταση με τον Μάριο Μπαλοτέλι στο Μάντσεστερ. Η Ίντερ παρουσίασε όρο του συμβολαίου του, που μέχρι σήμερα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Ο εκκεντρικός και... δύστροπος, πλην ταλαντούχος επιθετικός της Σίτι θεωρείται παρελθόν για το σύλλογο έπειτα από το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του, Ρομπέρτο Μαντσίνι, αν και οι δύο άνδρες φαίνεται να τα βρήκαν και πάλι και η σχέση τους στα αποδυτήρια της ομάδας θυμίζει... σίριαλ.

Ωστόσο, ο βοηθός του Μαντσίνι, Άντζελο Γκρεκούτσι δήλωσε επισήμως ότι οι Πολίτες επιχειρούν να πωλήσουν το Μπαλοτέλι για να αποκτήσουν στη θέση του το σταρ της Νάπολι, Έντισον Καβάνι.

Δεν πέρασαν ούτε τρεις ώρες από τότε που ο Μάριο Μπαλοτέλι βγήκε και επισήμως στο... σφυρί από τη Μάντσεστερ Σίτι και ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιερ Αουσίλιο δήλωσε στο περιοδικό "Panorama" που εκδίδεται στο Μιλάνο ότι στο συμβόλαιο παραχώρησης του Ιταλού από τους νερατζούρι στους Πολίτες υπάρχει ειδική ρήτρα.

Συγκεκριμένα, μετά την αγορά του 22χρονου η Μάντσεστερ Σίτι είχε υπογράψει δικαίωμα "first right buy-in", κάτι που σημαίνει ότι αν η ομάδα του τον βγάλει σε μεταγραφική λίστα, η Σίτι είναι υποχρεωμένη να συζητήσει πρώτα με την Ίντερ.

"Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο της απόκτησής του, όπως έχουμε το δικαίωμα. Ο Μάριο μπορεί να παίξει δίπλα σε κάθε επιθετικό που έχουμε στο ρόστερ μας", δήλωσε ο Αουσίλιο.