Μία πορνοστάρ στο ράλι Ντακάρ

Οι ιππότες του Μεσαίωνα, συνήθιζαν να έχουν στο άλογό τους μία εικόνα από την αγαπημένη τους και δέσποινα των λογισμών τους.

Οι σύγχρονοι ιππότες της ασφάλτου – και όχι μόνο – συνηθίζουν να παρομοιάζουν τη συντροφιά μιας μοτοσυκλέτας με αυτή της γυναικείας παρουσίας.

Ένας μοτοσυκλετιστής όμως, κατάφερε να τα έχει και τα δύο. Ο σύγχρονος αναβάτης του ράλι Ντακάρ, Ούγκο Παγέν, μπορεί να μη βρίσκεται ανάμεσα στους διεκδικητές των πρώτων θέσεων στο μαραθώνιο της ερήμου από την Αργεντινή στη Χιλή, ωστόσο διαθέτει σίγουρα μία μοτοσυκλέτα που καταφέρνει να τραβάει την προσοχή...

Σε αυτήν φιγουράρουν φωτογραφίες της διάσημης γαλλίδας πορνοστάρ στη Γαλλία, Κλερ Καστέλ.

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, βασικός χορηγός του Παγέν στην έκτη συμμετοχή του στο Νταράρ είναι η εταιρεία Video Marc Dorcel. Ανήκει στον Μαρκ Ντορσέλ, διάσημο σκηνοθέτη και παραγωγό αισθησιακών ταινιών.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Ντορσέλ σπονσοράρει τον Παγέν, ωστόσο στη θέση της Καστέλ ήταν μια άλλη συνάδερφος της, η Άννα Μολινά. Μάλιστα τα κορίτσια του Ντορσέλ έδωσαν το παρών στην παρουσίαση της συμμετοχής του Παγέν. Φυσικά, η παρουσίαση έγινε σε sex shop.

Σχετικά Tags
Dakar