Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο… χωροφύλακας

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στη Βουλή με πρωταγωνίστρια τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κατάργηση και συγχώνευση φορέων του Δημοσίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής έγγραφο αίτημα του κόμματός της για διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας, όμως στη συνέχεια, και δίχως να συνεννοηθεί με τον προεδρεύοντα Χρ. Μαρκογιαννάκη, ανέβηκε στο προεδρείο και το πήρε πίσω.

Ακολούθησε ένταση με τον Χρ. Μαρκογιαννάκη να ζητά πίσω το έγγραφο, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να τον κατηγορεί ότι λέει ψέματα και μετά από αρκετή ώρα αναγκάστηκε να παρέμβει ο Π. Λαφαζάνης πήρε το επίμαχο έγγραφο από τα χέρια της Ζ. Κωνσταντοπούλου και το πήγε ο ίδιος στο προεδρείο.

Το πρωί μιλώντας στον Alpha 98,9 η κ. Κωνσταντοπούλου έδωσε συνέχεια στο περιστατικό και επιτέθηκε στον Χρ. Μαρκογιαννάκη. Έκανε λόγο για “αδιανόητη προσπάθεια από τον κ. Μαρκογιαννάκη, να κάνει το χωροφύλακα του κοινοβουλίου” και είπε ότι: “Αυτό που βιώνω εγώ στο κοινοβούλιο είναι ήθη που δεν έχουν σχέση με τον κοινοβουλευτισμό”.