Άρης: Παίρνει αναβολή η εκδίκαση του άρθρου 99

Η εξαγγελθείσα απεργία των δικηγόρων διαφοροποιεί τον προγραμματισμό των ανθρώπων του Άρη. Οι ιθύνοντες της κίτρινης ΠΑΕ ανέλπιστα έχουν μερικές ημέρες ακόμη στη διάθεσή τους, ενώ λειτουργούσαν εδώ και δύο μήνες με γνώμονα την 11η Ιανουαρίου 2013.

Όπως όλα δείχνουν η εκδίκαση για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, δεν θα πραγματοποιηθεί κι έτσι η υπόθεση θα πάρει αναβολή μερικών ημερών.

Η διαφαινόμενη εξέλιξη δίνει κι άλλο χρόνο στο νομικό επιτελείο της εταιρίας, προκειμένου να συνεχίσει τις συζητήσεις με διάφορους πιστωτές, επιτυγχάνοντας, ίσως, περισσότερες συμφωνίες. Άλλωστε, είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των υποθέσεων, που εκ των πραγμάτων οι δικηγόροι του Αρη, δεν θα μπορούσαν, παρά τη νέα παράταση, να τις προλάβουν όλες.

Η αναβολή της εκδίκασης αναφορικά με το άρθρο 99 δίνει τη δυνατότητα στην ΠΑΕ Αρης να επικεντρώσει στην απόκτηση της προσωρινής φορολογικής ενημερότητας. Η αίτηση για το άρθρο 15 έχει γίνει το πολυπόθητο χαρτί από την αρμόδια εφορία, αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της οδού Αλκμήνης το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Τότε θα ενεργοποιηθεί η διοίκηση, ώστε να γίνουν πράξεις οι εισηγήσεις της τριμελούς επιτροπής του αγωνιστικού τμήματος, να ολοκληρωθούν δηλαδή κάποιες μεταγραφές που έχει ζητήσει ο Λούκας Αλκαράθ, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.