Λεπτομέρειες απομένουν για την ανανέωση με Τζεμπούρ

Η ανανέωση της συνεργασίας του Ράφικ Τζεμπούρ με τον Ολυμπιακό θα έχει αίσιο τέλος όπως προκύπτει και από τις δύο πλευρές. Το συμβόλαιο του Αλγερινού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013 και η παραμονή του στους ερυθρόλευκους είναι ένα ζήτημα που τείνει να εξελιχθεί σε σίριαλ.

Το φινάλε, ωστόσο, ίσως να μην είναι τόσο μακρινό, καθώς ο πρώτος σκόρερ της φετινής Superleague είναι, όπως όλα δείχνουν, έτοιμος να υπογράψει την επέκταση για την οποία έχει συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο λόγος που δεν έχει γίνει αυτό μέχρι τώρα είναι ότι ο "τρομοκράτης" ήθελε να περιμένει για ενδεχόμενη πρόταση από ομάδα κάποιου μεγάλου πρωταθλήματος.

Αυτή όμως δεν έχει έρθει ως τώρα, ενώ το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας στο οποίο αναφέρονται καθημερινά τα τουρκικά ΜΜΕ δεν συγκινεί τον Τζεμπούρ.

Η διαφαινόμενη παραμονή του Αλγερινού στον Πειραιά είναι μια εξαιρετική κίνηση για το παρόν του Ολυμπιακού. Κίνηση του μέλλοντος είναι και το "δέσιμο" του Λεάντρο. Ο 18χρονος Βραζιλιάνος έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια της ομάδας Νέων και οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν να τον κρατήσουν, καθώς είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.