Αποχωρεί από τον Πανιώνιο ο γενικός αρχηγός, Σπύρος Μίχου

"Ουδείς πιο αχάριστος από τον ευεργετηθέντα". Αναρτώντας αυτή τη φράση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γενικός αρχηγός του Πανιωνίου, Σπύρος Μίχου ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο.
 
Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής των κυανέρυθρων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και την ήττα με 2-1 από τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο κύριος Μίχου προχώρησε σε αυτή τη κίνηση.

Οι λόγοι της συγκεκριμένης κίνησης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως από το μεσημέρι της Κυριακής ήταν φανερά ενοχλήμενός με συμπεριφορά ανθρώπων του Πανιωνίου. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί, ότι για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τη συγκεκριμένη θέση, ο Μίχου δεν κάθισε στον πάγκο των κυανέρυθρων, ενώ σχεδόν μία ώρα πριν τη σέντρα του παιχνιδιού βρισκόταν σε σουίτα του Κλ. Βικελίδης απ' όπου και παρακολούθησε όλο το παιχνίδι, ενώ στο τέλος του αγώνα καθόταν μόνος του και δεν είχε όρεξη για κουβέντα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, ο γενικός αρχηγός του Πανιωνίου έχει αποφασίσει να παραιτηθεί από τη θέση του.
 
Όπως και να 'χει, εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν μέσα στην ημέρα, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να δείχνουν πως ο Μίχου θα αποχωρήσει από τον Πανιώνιο.