Σαλπιγγίδης: Με τον Σαββίδη στο… τιμόνι θα κατακτήσουμε τίτλο

Σίγουρος ότι με τον Σαββίδη στο... τιμόνι ο ΠΑΟΚ θα βελτιώνεται συνεχώς και θα φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου δήλωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

"Τα δεδομένα μετά το καλοκαίρι ήταν διαφορετικά σε σχέση με σήμερα, παρότι το υλικό παραμένει ίδιο. Έφυγαν ποδοσφαιριστές με μεγάλη καριέρα και εμπειρία και ήρθαν πολλά παιδιά από τη δεύτερη ομάδα. Υπήρχε κλίμα προσμονής και υπομονής για όλους και θέλαμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα σε βάθος χρόνου. Τα οικονομικά παρέμεναν πολύ άσχημα. Αφού έληξε η μεταγραφική περίοδος, ήρθε ο κ.Σαββίδης που βελτιώνει σιγά-σιγά πολλά πράγματα και ανεβάζει, και το ηθικό του κόσμου και τις φιλοδοξίες. Ήταν πολύ καλό το τελευταίο εξάμηνο. Είμαστε στη δεύτερη θέση, θέλουμε, και μπορούμε, να παίξουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο, να πλησιάσουμε όσο γίνεται τον πρωτοπόρο και να απομακρυνθούμε από τον τρίτο" αναφέρει.

Απαντώντας στο ερώτημα για το αν δημιουργούν άγχος στους παίκτες οι επιπλέον ευθύνες που δημιουργεί η παρουσία Σαββίδη στον ΠΑΟΚ απαντάει: "Δεν μας αγχώνει, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και ο κόσμος διψά να πανηγυρίσει ένα τίτλο, Πρωτάθλημα ή Κύπελλο. Χρειάζεται, όμως, υπομονή, εμπιστοσύνη στην ομάδα και εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να έρθουν και οι τίτλοι. Δεν μπορώ να το ορίσω χρονικά, αλλά εφόσον πάνε τα πράγματα καλά και έχουμε τον κ. Σαββίδη, δεν θα αργήσει αυτή η στιγμή".

Για τη μεταγραφή Κατσουράνη σημειώνει πως: "Ο Κατσουράνης είναι έμπειρος, έχει προσφέρει πολλά, περιττό να μιλήσω εγώ για την ποιότητά του. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει".