Και δε χτυπάει το τηλέφωνο…

Τηλεφωνική επικοινωνία θα έχει το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Βιντιάδης με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Αυτό προκύπτει από το περιβάλλον του προέδρου της ΑΕΚ, ο οποίος επιθυμεί να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα της αγοράς των μετοχών της ΠΑΕ.

Ο κ. Δημητρέλος περιμένει την άφιξη του ενδιαφερόμενου επενδυτή στην Αθήνα για να μιλήσει μαζί του. Κατόπιν, οι δύο άνδρες έχουν θέσει ως προτεραιότητα και να ορίσουν ραντεβού για να μιλήσουν από κοντά, πιθανότατα και εντός της ημέρας.

Οι στόχοι του ραντεβού Δημητρέλου - Βιντιάδη

Στο ραντεβού των δύο ανδρών, ο κ. Δημητρέλος θα ζητήσει ενημέρωση για τις επαφές, αφού ο χρόνος πιέζει και τα χρέη σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό της ομάδας. Δεν αποκλείεται ο Ανδρέας Δημητρέλος να ζητήσει επίσης έκτακτη προκαταβολική ταμειακή διευκόλυνση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα άμεσα προβλήματα της ομάδας.

Η πρόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη να μπει στην ΠΑΕ είναι δεδομένη, αλλά κωλύεται αφενός λόγω της ρύθμισης που επίκειται από την Πολιτεία για τα χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο, αφετέρου γιατί ακόμη δεν έχει συγκεντρώσει τα κεφάλαια που απαιτούνται από άλλους επενδυτικούς εταίρους, καθώς έχει καταστεί πια σαφές ότι αδυνατεί να επωμιστεί μόνος του όλο το βάρος.

Πάντως ο Δημήτρης Βιντιάδης φέρεται να έχει αποφασίσει να ανοίξει τα χαρτιά του για να σταματήσει η αβεβαιότητα. Την Παρασκευή φημολογείται πως θα τοποθετηθεί δημοσίως με ανακοίνωση, ενώ το Σάββατο θα συναντηθεί με το σύνδεσμο της Original. Πρόθεσή του είναι να διαβεβαιώσει τους οργανωμένους ότι συνεχίζει την προσπάθειά του, αλλά παράλληλα θα αναφέρει και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.