Μεταγραφική ενίσχυση περιμένει ο Λίνεν

Την ανάγκη ενίσχυσης της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου τονίζει σε συνέντευξή του στο aek365 ο προπονητής της ομάδας, Έβαλντ Λίνεν, ζητώντας παράλληλα προσήλωση στον στόχο από όλους στην ομάδα, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

“Πρέπει ο κάθε ένας μας προσωπικά να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, μέχρι τον κάθε υπάλληλο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν πρέπει να κοιτάμε... δεξιά ή αριστερά, αλλά κατευθείαν στο στόχο και να παλέψουμε σκληρά για να τον πετύχουμε. Αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”, υπογράμμισε ο Γερμανός τεχνικός.

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Λίνεν ζητά μεταγραφές από τη διοίκηση της ομάδας. “Ελπίζω τα πράγματα να εξελιχθούν καλά και να πάρουμε την βοήθεια και τη στήριξη που χρειαζόμαστε για να βρει η ομάδα λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει”, αναφέρει σχετικά.

Σχολιάζοντας τις δύο μέχρι τώρα μεταγραφές της ΑΕΚ, ο Λίνεν δήλωσε για τον μεν Πετρόπουλο ότι είναι ένας παίκτης με εμπειρία, που έχει πραγματική θέληση να βοηθήσει την ομάδα, για τον δε Μητρόπουλο ότι, παρά το νεαρό της ηλικίας του, με το στιλ παιχνιδιού του μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Ερωτηθείς για το κενό που αφήνουν στα αριστερά της άμυνας οι αποχωρήσεις του Κοντοέ και του Λαγού, ο Λίνεν επισημαίνει ότι “δε θέλω να σχολιάζω για παίκτες που θέλουν να φύγουν. Προτιμώ να μιλάω για παίκτες που θέλουν να έρθουν ή για παίκτες που είναι στην ομάδα”, και παρατηρεί ότι στη θέση του αριστερού μπακ μπορούν να βρεθούν λύσεις, ενώ πιο επιτακτική είναι η ανάγκη απόκτησης παικτών για τα αριστερά και τα δεξιά της επίθεσης.